сичко на тоя свят е преходно с изкльочемие на ремонтат на плоштадт цлавейкоф. той продалжава вече цяла вечнос. вече не си спомням живота си преди ремонта. някой ден изториците така ште разделят най новата история на балгария – преди и слет ремонта на цлавейкоф. но има зашто!

там доколкото виждан фмомента се строи високотехнологично саоражемие което ште по-служи за истрелване на космически совалки из космосад както и за акостиране на изванземни дипломатически делегации. няман тарпемие да дойдат вече изванзамните!!111 сигорно ште кацнад някоя сутрим ного рано заштото знаете че е ного по ефтино да кацнеш ваф четери сутримта, одколкото в нормално време. в четери сутримта тука сички цпят. само добрияд котарак румен седи неотлъчмо на прозорецад и чака братята изванземни!

мечтата ми е ас да сам първияд човек осаштествил контакт с тях!! ште ги по-срешна с бъклица и дрям, по-ризка на шевици и в ситния ритам на дайчевото зада синволириран чистия и бодар дух на нациата. ше ида, шесе прецтавя (добардем, добардем, асам котаракад на републиката, преятно ми е) и ште ги зема хората да ги разведа ис града. първо ше идеме при арабите на попа да хапнеме по-едим дюмер че сигорно ште са огладнели од пътя. ас дюмер несам ял но Ч.Т. казва че дюмерат е храната на боговете, така че считан че ште е потходяшто. смектата ште я плата ас като домакин. после ште ги заведа на бузлоджа за да видат че и други изванземни са ни по-сештавали преди тях, някои од които сасе позастояли. после можеме да отидеме някаде на минерална баня да ги истърка теляк и после вече ги пускан да си вършат дипломатическата ралта.

аре ас сега тука дебна за кемтреилс. като дойдат хората ше сигнализиран.

Публикуваме текста с разрешението на Котарака Румен. По желание на автора запазваме автентичния му правопис.

Площад Славейков