Във вторник, 19 февруари, доста емоции чакат феновете на футбола в България и по цял свят.

От днес започва 22-ият кръг в родната Първа лига. От 12:30 часа "Славия" приема "Черно море". С мисъл повече за дербито с "Левски" в неделя, ЦСКА-София играе с "Ботев" (Враца) от 17:30 ч. Преди това е срещата "Лудогорец" - "Ботев" (Пловдив), от 15:00 ч.

"Червените" ще опитат да вземат първа победа с новия треньор Любослав Пенев, тимът падна във Варна през миналия уикенд. "Орлите" също започнаха доста колебливо - 0:0 с "Верея" в Стара Загора. Днес "Лудогорец" ще представи нови попълнение - бившият футболист на ЦСКА-София Станислав Манолев, освободен наскоро от "Българска армия".

Тази вечер се играят още два осминафинала от Шампионската лига.

"Ливърпул" приема "Байерн" (Мюнхен) и това е най-интересният сблъсък от тази фаза. И двата отбора водят битки за титлата в първенствата си, но историята им в турнира подсказва, че и най-престижният клубен трофей е цел.

Треньорът на "Ливърпул" Юрген Клоп пък има своя история от сблъсъци с баварците, когато беше начело на "Борусия" (Дортмунд). Преди да приеме постът на "Анфийлд" той беше и кандидат за "Байерн".

Другият двубой е "Олимпик" (Лион) - "Барселона". Всеки друг резултат, различен от победа за каталунците ще бъде изненада. 

Мачовете от Шампионската лига във вторник се излъчват от тв каналите на А1.