Михаела Филева е новата любовна тръпка на Григор Димитров, твърди сайтът Sportal.bg. Първата ни ракета не играе тенис след Откритото първенство на Австралия и пропусна два турнира заради контузия в рамото, но за сметка на това около личния му живот почти всеки ден излизат пикантни вести.

Първо, според британски таблоиди Гришо и Никол Шерцингер са скъсали. В началото се твърдеше, че си "дали почивка". После Димитров бе свързан със стара своя тръпка - чаровната френска тенисистка Ализе Лим. Двамата публикуваха в социалните мрежи снимки от един и същи зимен курорт, което събуди подозрения. Най-добрият ни тенисист е имал отношения с Лим в миналото.

Сега обаче излиза предположение за връзка с Михаела Филева. Към момента никой от замесените в тези спекулации не е коментирал официално. 

Дългокраката певица и Гришо се срещат от около два месеца, а няколко подробности от снимките им в социалните мрежи ги издадоха, пише още Sportal. В интерес на истината обща снимка нямат още, нито пък някакви белези като отбелязвания и т.н.

В края на миналата година бившият № 3 в света разпространи видео от тренировка във фитнес зала, от което пролича, че слуша песен на хубавицата - "Цяла нощ". "Най-доброто от България - Михаела Филева", написа Гришо тогава. Твърди се, че двамата са се виждали наскоро на родна земя - тенисистът изкара повече от седмица тук - беше си в Хасково, на Рилския манастир и т.н.

Преди да окупира сърцето на Димитров, Михаела изживя връзка с рап певеца Павел от дуета "Павел & Венци Венц". Двойката се разделя и събира на няколко пъти, но в крайна сметка не успя да съхрани връзката си. Гришо пък се радваше на любовта си с певицата Никол Шерцингер. Той изкара повече от три години с 40-годишната секси брюнетка след романса с Мария Шарапова. 

Григор с Никол в миналото.

Преди дни в интернет пространството се появиха клипчета от леглото на бившата вокалистка на Pussycat Dolls със старото й гадже - пилота от Формула 1 Люис Хамилтън. Според информации хакер се добрал до клипчето, след като "пробил" телефона на звездата.