Амал Клуни, адвокатка и съпруга на Джордж Клуни, както и тенси звездата Серина Уилямс бяха домакини на бебшкото парти на Меган Маркъл в луксозен апартамент в хотел "Марк" в Манхатън.

Сред поканените бяха тв водещата Гейл Кинг, актрисата от "Костюмари" Абигейл Спенсър, дизайнерките Джесика Мълрони и Миша Нону. Майката на Меган обаче не присъстваше.

На партито липсваше и Кейт Мидълтън, съпругата на принц Уилям. По същото време семейството с трите си деца е било на ски ваканция. 

Бебешките партита са американска традиция. Те не са характерни за британското кралско семейство. Обикновено се канят най-близките приятелки на бъдещата майка, които носят подаръци за бебето. 
 

Меган Маркъл пристига в хотел "Марк" в Манхатън, Ню Йорк, където беше бебешкото парти.
Дни преди да замине за САЩ, на 12 февруари херцогинята на Съсекс беше на благотворително събитие в Националния исторически музей в Лондон, където предизвика коментари с тоалета си.

 

Амал Клуни беше сред гостите на партито.

Меган предпочете да пътува до Ню Йорк, за да се види с приятелки и да отпразнува "по женски" предстоящото раждане на детето си, съобщи в. "Дейли мейл".

Бебешкото парти беше в сравнително тесен кръг - с 15 гости.

Актрисата от "Костюмари" Абигейл Спенсър.
Джесика Мълрони
Гейл Кинг
Миша Нону

Меган Маркъл отиде в Ню Йорк за първи път, след като се омъжи през май миналата година. Тя се срещаше с близки, обикаляше магазините.

В края на седмицата Меган ще замине на официално посещение в Мароко с принц Хари, което вероятно ще е последното ѝ пътуване в чужбина до раждането на бебето. 

Екстравагантният 5-дневен престой на Маркъл в Ню Йорк струва 500 000 щатски долара, отбеляза в. "Дейли мейл".

Херцогинята на Съсекс вече се върна във Великобритания с частен самолет. Само транспортът струва 250 000 долара, а нощувката в скъпия хотелски апартамент - по 75 000 долара на ден.

От двореца Кенсингтън уточниха още в понеделник, че пътуването се финансира частно. 

Очаква се Меган Маркъл, която е на 37 години, да роди в края на април.