"Манчестър Юнайтед" записа първата си победа във Висшата лига на Англия - 4:0 срещу "Куинс Парк Рейнджърс" в четвъртия кръг у дома. "Червените дяволи" най-накрая зарадваха "Олд Трафорд", а явно езикът в отбора вече ще е испански, ако се съди по голмайсторите днес и отпачатъка върхи играта на тима.

Рекордният трансфер Анхел ди Мария откри в 24-ата минута от свободен удар в дебюта си на домакинския стадион на "Юнайтед", което бе и първото му попадение за новия отбор. След това той даде и асистенция. 2:0 малко по-късно направи друго ново попълнение - испанецът Андер Ерера. Класиката в 44-ата минута поднесе Уейн Руни, асистиран от Ерера.

Анхел ди Мария

В 58-ата минута друга звезда от Иберийския полуостров - Хуан Мата, не пропусна да се разпише, като оползотвори отличен пас на Ди Мария. Дебют за "червените дяволи" направиха защитникът Маркус Рохо, халфът Далей Блинд и привлеченият в последния момент колумбиец Радамел Фалкао, който направи невероятен пропуск, след като се появи на терена като смяна.

Преди мача дългогодишният играч на "Юнайтед" Рио Фърнинанд, вече играч на КПР, получи специален плакет и бе аплодиран от публиката. Днес обаче това е единствената положителна емоция за Рио, който нямаше как да спре развихрилия се тотално променен "Юнайтед".