Тази вечер ще узнаем кои са първите полуфиналисти в Шампионската лига. От 22 часа се играят четвъртфиналните реванши "Барселона" - "Манчестър Юнайтед" и "Ювентус" - "Аякс" (ще бъдат предавани пряко от каналите на мобилния оператор А1).

На пръв поглед по-интересно ще е в Торино, тъй като първият мач завърши 1:1 и беше равностоен, като холандският тим имаше повече голови положения.

"Аякс" не може да разчита на наказания Николас Таляфико. Грандът от Амстердам навакса изоставане от 1:2 срещу "Реал" (Мадрид) и елиминира еврошампиона след 4:1. Ясно е, че този сезон "Ювентус" е по-силен от "Реал", така задачата на "Аякс" ще е по-тежка. Холандският тим не е побеждавал "Старата госпожа" в ерата на Шампионската лига.

"Манчестър Юнайтед" ще разчита на още по-голямо чудо срещу "Барселона". Каталунците спечелиха с 1:0 на "Олд Трафорд" в мач, в който "червените дяволи" не отправиха удар във вратата на своя опонент. Чудото ще е по-голямо и от победата срещу "Пари Сен Жермен".

Барса няма проблеми с наказани и контузени. "Юнайтед" е без контузения Андер Ерера и без Люк Шоу, който пропуска срещата заради натрупани картони. Английският клуб се завръща на "Камп Ноу" близо 20 години след големия си триумф във финала срещу "Байерн". Но никога досега не е побеждавал там "Барселона".

Реваншите "Манчестър Сити" - "Тотнъм" (0:1) и "Порто" - "Ливърпул" (0:2) са в сряда.