Тази сутрин в 10:00 часа отвориха касите на Националния стадион "Васил Левски", където от днес се продават пакетните билети за трите домакински мача на българския шампион "Лудогорец" в група "В" на Шампионската лига срещу "Реал" (Мадрид), "Базел" и "Ливърпул".

Най-голяма е опашката на касите на ул. "Гурко". Пакетните билети са пуснати в продажба и на бензиностанциите OMV, където на чакащите се раздават номерчета. 

Минути след 10 часа първите щастливци вече се сдобиха с билети. Първият домакински мач е на 1 октомври срещу "Реал".

 

Засега засиленият интерес не предизвиква инциденти и продажбата на билети преминава спокойно.

 

Заедно с билетите феновете получават и плакат за първия мач срещу европейския клубен шампион. Двубоят от втория кръг на груповата фаза в Шампионската лига е на 1 октомври от 21:45 часа на стадион "Васил Левски".

 

УЕФА "отвори" сектор "А" на националния стадион, след като първоначално бе затворен за мача за расистки скандирания. За сметка на това с 2000 ще са по-малко билетите за "В", където празен ще остане един блок.

На "Васил Левски" касите са отворени всеки ден от 10 до 19 часа, като там могат да се купят и пакети за трите домакински двубоя. Входните карти се продават и на обектите на "Ивентим".

Цените на билетите са както следва:

"Реал" (Мадрид): 100 лв. (сектор "А"), 50 лв. ("Б"), 60 лв. ("Лъвчетата"), 75 лв. ("В"), 50 лв. ("Г").