Ръководството на ЦСКА наложи солени глоби на треньорите и отбора заради отпадането от втородивизионния "Монтана" за Купата на България в сряда. Размерът на санкцията е три премии. Стойчо Младенов намекна за подобно нещо след двубоя, в който "червените" поведоха с 1:0, но допуснаха 1:2, като играта им в целия двубой бе много слаба. 

А от цялата работа клубът ще си спести средства, и без това финансовото положение никак не е розово. Все още не е ясно как футболистите, които имат да получават по една заплата, ще приемат решението.

Ето пълното обръщение, публикувано на клубния сайт:

 "Армейци,

Загубата на ПФК ЦСКА от втородивизионния отбор на Монтана е неприятен удар по престижа на Клуба и не може да бъде оправдана с нищо. Тя е следствие на подценяване на противниковия отбор. Във връзка с това ръководството на ПФК ЦСКА наказва с отнемане на три премии футболистите и треньорите на Клуба. Това наказание идва и по настояване на хиляди фенове, разочаровани от отпадането на любимия Клуб от турнира за Купата на страната.

ПФК ЦСКА разполага със силни футболисти и треньори и невероятни по преданост фенове. Случилото се в Монтана показва обаче, че това не е достатъчно. Всякакво подценяване, всяко проявено високомерие, ще бъдат наказани. Ето защо, сега е необходима пределна мобилизация и концентрация за престоящите важни мачове от шампионата на страната.

Ръководство на ПФК ЦСКА АД"