Кристиано Роналдо даде любопитни изказвания снощи в микс зоната след мача "Лудогорец" - "Реал" (Мадрид) в Шампионската лига. Голмайсторът бе единствената мегазвезда на "лос меренгес", която се спря пред всички групи журналисти. Той отговори и на въпроси на представители на родните медии, а покрай това даде автографи и се снима с някои репортери. 

Все пак Роналдо демонстрира поведение като на терена - той се правеше, че не разбира някои въпроси и препоръча на медийни пратеници да учат английски, за да може да ги разбере.

"Спечелихме, това е най-важното, рече Кристиано. - Получих лош удар, сега се чувствам добре, но ще видим утре (бел. ред. днес). Не беше най-добрият ни мач, но най-важното е, че победихме, вече имаме шест точки. Този двубой вече е в историята. Свършихме 50 процента от работата си в групата. Опитахме се да играем красиво, на моменти се получаваше."

На въпрос как ще коментира, че публиката скандираше "Меси, Меси", Роналдо отвърна: "Част от публиката вероятно е била щастлива, че вижда "Реал" (Мадрид) наживо. Как да го коментирам?! Не коментирам, такива неща не заслужават коментар."

"Добър отбор, който се бори много и рита много, описа носителят на "Златната топка" българският шампион. - Тръгваме си с трите точки, това е най-важното. Втората дузпа? Ако реферът я е отсъдил, значи има. Но нищо не казвате за гола, който беше напълно редовен. Няма перфектни мачове, случват се такива неща - да ни поведат."

"Аз играя не срещу Моци, а срещу цял отбор", рече Роналдо пък на питане за "защитника, спасил две дузпи и пратил "Лудогорец" напред", както го представи румънски репортер.