Деница Гаджева от "Атака" се е отказала от мястото си в 43-тото Народно събрание. Водачката на листата на националистите в 23-ти МИР - София, за която се твърди, че е близка до сърцето на Волен Сидеров, не оповестява мотиви защо се оттегля. Така вероятно ще се отвори място за втората - Миглена Александрова, която е пиар на партията.

Александрова, която беше депутат и в 42-рото НС, почти не отстъпва на "острието" Гаджева по яснота на възприятията си и образност на концепциите си. В авторска статия за в. "Атака" от 19 септември т.г. (съдържаща едва 502 думи - около 2500 знака) тя пише:

"Сидеров и всички около него смятаме, че предизборната надпревара трябва да се състои на база на управленски програми, а не на псувни, хвърляне на лайна и надвикване с тъпани и тромби в така наречените ТВ дебати по казионните медии." 

И повтаря, и потретя, за да не би да не сме разбрали думата привално:

"Напротив, казват че това, което пред­лага Сидеров, е невъзможно и отиват да се псуват и целят с лайна, подкрепени от плате­ни агитки по площадите. След което си тръгват доволни, че са участвали в „дебат” и са по­казали всичко, на което са спо­собни – да се замерят с лайна. И в буквалния, и в преносния смисъл."