Ще стане ли нашата Дилма Русеф отново президент на Бразилия? Простиха ли ѝ вече "греховете" за резилния полуфинал с Германия (1:7)?

Според социолозите в южноамериканската държава интригата за изхода от балотажа е невероятна. Само преди седмица те даваха преднина от цели 10 на сто за опонента ѝ Аесиу Невес, но според последните проучвания досегашната президентка не само че е стопила разликата, но и води с 2 на сто.

Лудница! Очертава се финал като в латиносериал.

Този път обаче изборите в Бразилия не се следят с такъв интерес у нас въпреки българския корен на Дилма Русеф.

Първо, у нас също имаше вот, който съвпадна с първия тур на президентските избори в Бразилия. Все още нямаме правителството и на кризата в България краят засега не се вижда.

Освен това значително по.важни за българите са изборите в Украйна, от които до голяма степен зависи и бъдещето на Европа.

Сложният бразилски ребус е нерешим за социолозите, но да видим какво казват букмейкърите! Те по правило улучват доста точно изхода от политическите събития. За нашите парламентарни избори съвсем професионално бяха свалили коефициента на ГЕРБ до 1,01 - трябваше да заложите 100 лева, ако искате да получите 101. Никаква интрига!

Ако погледнем котировките на "Евробет" за бразилските избори, ще видим, че и за те не знаят повече от социолозите. И тях изходът от балотажа е ...или Дилма, или Аесиу.

В момента залози се приемат при напълно изравнен коефициент. И двамата са оценени с 1,5, което означава 50% печалба, в случай че познаете кой ще е следващият държавен глава на най-голямата държава в Южна Америка.

Залози за крайния изход от двубоя ще се приемат до 13 часа утре.