"Левски" може да отпадне още на осминафиналите в турнира за Купата на България и да изпусне единствения донякъде възможен за спечелване турнир този сезон. "Сините", днес в бяло, записаха срамно 0:2 на терена на "Монтана" в първия мач и доста си утежниха живота за реванша, още повече ако се съди по формата и настроението им за игра.

А "Монтана" е на път да вземе втори скалп на "гранд", след като в предишната фаза елиминира ЦСКА. 

Треньорът на "сините" Георги Иванов явно подцени съперника, като остави на скамейката доста титуляри и заложи на четирима юноши, двама от които, родени през 1997 г. По всичко личи обаче, че който да играе в момента за "Левски", положението е едно и също - мъка.

Срещу себе си пък левскарите днес имаха много мотивиран и организиран отбор, воден от опитен треньор като Ферарио Спасов. А в редиците им личаха четирима юноши на "Левски". Сергей Георгиев откри в 42-ата минута след грешка на гостите, а малко преди това Янко Ангелов тресна напречната греда зад Кристиян Наумовски.

В 57-ата Иван Минчев вкара ефектно за 2:0, а може би идеята му беше да центрира - топката неспасяемо прехвърли "синия" страж. Гонзо реагира и пусна трима титуляри, ала тимът му продължи да бъде анемичен и безидеен в атака. Напротив - "Монтана" на 2-3 пъти пропусна да вкара за 3:0 и да повтори крушението на отбора от "Герена" от Вечното дерби в събота.

Очаквайте още подробности!