"Тези, които ме познават, знаят моето телефонче, 10-годишно, и на него няма кирилица. И ако някой в България каже, че е получил SMS от мен на кирилица - просто аз друг телефон не съм пипал освен този, той стои при охраната, единствен. На другия не мога да работя.

Както една кака преди време беше казала, че по Viber съм я набрал. По Viber. Аз тогава не знаех и какво е Viber да ти кажа, Желязков (Росен Желязков, министър на транспорта и електронните съобщения - б.р.), а моят телефон няма такива функции...

Това заяви Бойко Борисов по време на откритата част от старта на заседанието на Министерския съвет. Без да споменава изобщо името на бизнесмена Васил Божков, очевидно отговорът бе насочен към сутрешната порция "изнесени данни" от последния в социалните мрежи.

Те съдържат скрийншот от телефон с SMS комуникация с някого, записан в телефона като BB. Божков твърди, че това е Бойко Борисов. 

"Ако някой каже, че на кирилица съм му пратил SMS, няма как да се случи от това апаратче. А аз друго нямам. Така. С това се забавляваме", повтори Борисов и приключи темата.