Димитър Бербатов не бе оприличаван досега само като вампир, но ето, че и това се случи. Нападателят на "Монако" попадна в забавна анимация на KICK TV, заедно с куп звезди на футбола - играчи и треньори, по случай Хелоуин. Те участват на "Мач на чудовищата".

Любопитно е, че на Бербо е поверена ролята на граф Дракула в нападателен тандем с... Луис Суарес. И ако уругваецът е прочут "канибал" със захапките си на поне трима футболисти, то остава загатка защо и българинът е вампир.

"От зъбите им капе кръв и са облечени в черно, но само така те напускат терена, като опитат вкуса на Иванович", се пее в римуваната песничката. Което се и случва. Именно сърбинът Бранислав Иванович, също герой от филмчето, бе една от жертвите на Суарес - по време на мач между "Ливърпул" и "Челси".

Треньори са германецът Фолкер Финке и аржентинецът Мануел Пелегрини, появява се също Юрген Клоп, а асът на "Байерн" (Мюнхен) Франк Рибери е получил признанието да бъде съдия.

Мачът се играе на стадион Fright Hart Lane - препратка към стадиона на лондонския "Тотнъм" - White Hart Lane. "Шпорите" бяха първият английски клуб на Бербатов.

Роли са получили още Карлос Тевес, Роналдиньо, Диего Коста, Роберто Солдадо, Пер Мертезакер...