Треньорът на "Манчестър Юнайтед" Жозе Моуриньо не остана длъжен и отговори на феновете на "Челси", които го освиркаха снощи по време на четвъртфинала за Купата на футболната асоциация.

"Сините" спечелиха с 1:0 и ще играят на полуфинал срещу "Тотнъм", а жребият противопостави в другия сблъсък "Манчестър Сити" и "Арсенал".

По време на мача на "Стамфорд Бридж" се стигна до кавга край страничната линия между Моуриньо и треньора на "Челси" Антонио Конте. Португалецът беше ядосан от червения картон на Андер Ерера в 35-ата минута, докато италианецът постоянно жестикулираше към съдията за още картони за гостите.

"Могат да ме наричат както си искат, каза Моуриньо по повод подвикванията "Юда" от фенове, които доскоро го боготворяха. - Аз съм професионалист и защитавам моя клуб. №1 съм в "Челси" поне до момента, в който някой друг спечели повече титли от мен. Аз имам 3 и докато някой постигне четири, Юда ще продължи да бъде №1."

Жозе бе уволнен от "Челси" в средата на миналия сезон, тъй като защитаващият титлата тим на "сините" се представяше много слабо.

Моу беше недоволен от много неща. Включително от програмата в турнира, известен повече по света като Купата на Англия. Той се оплака от сгъстения график, тъй като в четвъртък "Юнайтед" игра в Лига Европа, при това тежък мач в Русия. Докато в същото време "Челси" почиваше.

Идният четвъртък на "червените дяволи" предстои реванш срещу "Ростов". 

"Челси" пък върви към дубъл, тимът е фаворит за титлата, а сега е на финалната права и за Купата. Полуфиналите ще се играят на стадион "Уембли".