Мащабната селекция в "Левски" продължава с пълна сила. Днес на "Герена" представиха двама нови - бившият румънски нападател на ЦСКА Серджиу Буш и защитникът Иван Горанов, който е юноша на клуба.

Всеки момент се очаква и привличането на друга "синя" рожба - Антонио Вутов. Футболистът на италианския "Удинезе" игра в "Ботев" (Пловдив) като преотстъпен през пролетта, а сега се завръща на ст. "Георги Аспарухов".

Вчера "Левски" обяви за свои играчи вратаря Александър Любенов (от "Локомотив" София) и полузащитника Георги Ангелов ("Верея"). И двамата са направили първите си стъпки във футбола със сини екипи.

Петорката се присъединява към взетия в края на миналия месец Жуниор Мапуку от "Берое". Това означава, че новите в "Левски" вече са шестима. С което селекцията не свършва, очаква се да бъдат взети още 2-3 попълнения.

Повечето договори са за 2-3 години. От "Герена" си тръгна капитанът Веселин Минев. Също така националът Георги Костадинов и още неколцина чужденци, "отлюспени" още в края на сезона.

Лятната подготовка на отбора стартира днес в Правец.