"Ако например моят човек ме мами, ще го убия", застрашително заяви Карла Бруни пред микрофона на Europe 1". 

Съпругата на бившия френски президент изпадна в откровение по повод издаването на новия й албум на "French Songs" и припомни песента "Stand by your man" ("Стойте до мъжа си").

Карла Бруни обясни, че не понася и не би толерирала изневяра от страна на нейния съпруг Никола Саркози.

"Предупреждението е ясно и категорично", коментира списание "Ел.

Бруни не за първи път отправя подобни заплахи. Дори сега заканата е по-мека. През юни 2016 г. в интервю за "Ел" Карла заяви:

"Ще приема много лошо, то е ясно, ако разбера, че мъжът ми ми изневерява. Мога да стигна до крайни действия, като например да му прережа гърлото или да му отрежа ушите докато спи".

Очевидно е, щом Саркози е жив и здрав, че любовта им десет години след запознанството продължава да е безоблачна.

"С мъжа ми открих нещо, което не вярвах, че някога ще изживея, беше истински гръм от ясно небе, като в любовните романи. Станах... съпругата на класическата двойка, така както никога не си бях помисляла", разказва Карла, цитирана от БГНЕС.

Преди няколко седмици пред "Daily Beast" тя обясни:

"Преди никога не се бях омъжвала, защото не обичам да лъжа. Бракът е ясен договор, той включва вярност, да бъдеш до любимия в истински трудните моменти на живота. Това е истински ангажимент".

Медиите отдавна приписват на Карла Бруни бурен живот и смяната на голям брой партньори през младите ѝ години. 

Карла Бруни беше един от най-известните модели в света през 90-те, а през 1991 г. заглавията за нейните отношения с Доналд Тръмп дълго време не слизаха от първите страници на жълтите издания. Твърдеше се как Тръмп напуска Марла, тогава все още само негова приятелка, заради Бруни, а клюките се засилиха след като се появиха твърдения, че Тръмп е потвърдил слуховете.