"Едно събиране за приятели, медии и най-близките от нашите семейства, или иначе казано - хората, които се радвате на успехите ни."

Така накратко Наско Пенев от Б.Т.Р. описа снощното парти с представяне на първата авторска песен от няколко години - "Моята сила".

Парчето, от което - независимо какви вкусове имате - лъха типичен 100-процентов Б.Т.Р., е първото след албума "Защо" от 2014 г. (който пък сам бе плод на дълга прецизна работа след албума с кавъри на български класики от 2010 г.). "Моята сила" е и първият хит-сингъл, който прокарва пътя към новата "тава", която ще бъде представена, живот и здраве, не 29 март 2018 г. в зала 1 на НДК.

Групата звучи уверено и тежко, преодоляла кризата с напускането на китариста Кирил Божков.

"Моята сила" е изцяло по музика и текст на Славчо Николов, а както е известно, по многобройните турнета на живо, за качеството на бандата често помагат и още един китарист - Добромир Поликов-Мъро, плюс Тонто от "Ахат".  

"В новия албум ще изпея 2-3 песни." Така се пошегува Асен Блатечки, който съвсем резонно събираше трептящи погледи от младите ресорни репортерки... Оказа се, че Асен, който - както и присъстващият Христо Мутафчиев, е сред най-известните арт приятели на бандата, е режисьор на клипа.

Христо Мутафчиев е приятел на групата вече повече от 10 години.

Сори - но на видеото го няма... 

В качеството си повече на приятел на бандата и музикален журналист беше Ники Кънчев. Добавете и неизброимо количество колеги от истинския БГ рок - Звезди и Тонто от "Ахат", Ясен и Венко от "Те", "Мери бойс бенд".

Славчо Николов посреща Звезди Керемидчиев

В клипа "роля имат" освен Аспаруховият мост и Катедралата във Варна, екзотична "Алфа Ромео", доставена от Пловдив, както и легендарната Черна Люси - маздата от филма на Асен Блатечки "Бензин".

Ето я и песента: