Не е вярно, че Бойко Борисов ми е казал да си подам оставката. Това заяви в кулоарите на парламента Антон Тодоров минути след като бе гласувано напускането му от парламента.

"Премиерът държеше изключително много да остана в парламента", заяви той.

Двамата решили, че "онази фраза за столчето" не била "толкова на място", защото се ползва от определени кръгове за искане на оставка на правителството.

Тодоров заяви, че искал да вкара нов морал в политиката.

"Сега известно време ще се занимавам с моята основна дейност - колкото и странно да ви звучи, журналист съм, телевизионер съм", каза той и заяви, че има предложения за предавания.

После обаче добави, че се надява Канал 3 да възстановят досегашното му предаване, което бе прекъснато заради скандала. И призова да бъде гледано, защото щял да "разкости 70 сделки".

Според него Виктор Николаев казал, и то пред свидетели: "Никой не ме е заплашвал. Аз нямам никакъв проблем с Антон Тодоров."

"Грубиян съм, но никога не лъжа. Не е добре да бъдете враг на Антон Тодоров, добре е да бъдете негов приятел", заяви бившият депутат.

И заяви, че вероятно ще има завръщане в политиката. Обмислял дали да не стане член на ГЕРБ - той бе народен представител от гражданската квота.

"Замислям се дали да не стана. Тази партия, тази парламентарна група работи от 1 година, веднъж не чух интрига, някой някого да нагруби, неща, които чувах в СДС. Хората работят за общото благо."