Доналд Тръмп е започнал през 2009 г. деветмесечна извънбрачна връзка с плеймейтката на "Плейбой" Карен Макдугъл. Това свидетелства самата тя в собственоръчно написана изповед от осем страници, с която се е сдобил сп. "Ню Йоркър" с посредничеството на неин познат, предаде Асошиейтед прес. 

Жената потвърждава, че е автор на историята, публикувана днес от списанието онлайн, но отбелязва, че не желае да казва нищо публично за Тръмп, защото била подписала споразумение за поверителност. Всичко това става на фона на разкритията за връзка на милиардера с порнозвездата Сторми Даниълс, на която адвокат платил 130 000 долара да мълчи.

Макдугъл твърди, че Тръмп й показал спалнята на съпругата си в "Тръмп тауър" и я водел в частното си бунгало в хотел "Бевърли хилс". Любовният роман приключил според жената, когато тя започнала да изпитва угризения и след като Тръмп направил обиден коментар за възрастта на майка й и вулгарна забележка за анатомията на чернокожите мъже.

Част от писмените признания на Карен Макдугъл в "Ню Йоркър".

В публикацията на "Ню Йоркър" пише, че по време на президентската кампания през 2016 г. бившата плеймейтка получила 150 хиляди долара от таблоида "Нешънъл инкуайърър" за правата върху нейната история за любовна връзка с който и да е "женен мъж".

Разпространяваният по супермаркетите таблоид не е публикувал историята.

В навечерието на изборния ден през ноември 2016 г. "Уолстрийт джърнал" писа, че таблоидът, чийто издател Дейвид Пекър е отдавнашен приятел на Тръмп, платил за историята на Карен Макдугъл, но не я отпечатал - практика в таблоидния бранш, известна като "хвани и убий", припомни АП.

Според коментар на Белия дом Тръмп никога не е имал връзка с тази жена. Предполагаемият му романс се е случил малко след като той сключва третия си брак с Мелания, която му е настоящата съпруга, пише БТА.