Два инцидента с потрошени коли и автобуси се случиха по пътищата преди мача ЦСКА-София - "Левски" (1:0).

Първо радио "Фокус" Пазарджик съобщи за случка в района на с. Вакарел на автомагистрала "Тракия", като се позова на Томи Наплатанов, пътувал в автобус на фенклуба на "сините" в Панагюрище.

Возилото било засечено от десетина автомобила, от които изскочили 30-40 души с качулки и започнали да хвърлят камъни, като изпотрошили стъклата. По думите на Наплатанов в автобуса имало деца, които по чудо не пострадали.

Колите били с хасковска и старозагорска регистрация. Има подаден сигнал до полицията за инцидента.

Друг подобен екшън се е разиграл и в района на Ябланица, информира "Фокус".

Два автомобила с привърженици на единия отбор са засекли кола и автобус с фенове на другия. Изпочупени са стъката на превозните средства с бухалки. Няма пострадали.

Потърпевшите са потърсили помощ в РУ Ябланица. Единият автомобил на нападателите е спрян в района на Тетевен от полиция. Задържани са двама души. Предприети са действия за установяване на другите извършители.

Засега няма сигнали за нарушаване на обществения ред в София. "Червените" имаха шествие, тръгнало от градинката пред "Райфайзенбанк" на ул. "Цар Иван Асен II". 

След срещата СДВР съобщи, че общо 13 души са арестувани за различни нарушения - притежание на наркотици, носене на забранени пиротехнически средства, ножове, боксове и т.н., отказ за изпълнение на полицейско разпореждане...

27 души не са допуснати до стадиона, тъй като са били в нетрезво състояние.