Сред киноманите отдавна се шири твърдението, че трейлърите развалят удоволствието от гледането на филма, защото зрителят знае какво да очаква. Неволно продуцентската къща „Сони” прескочи този момент и качи в YouTube цял пълнометражен филм вместо трейлъра, съобщава „Индипендънт”.

„Убиецът Кали: официален трейлър” трябваше да предложи на зрителите кратки сцени от криминалната драма „Убиецът Кали”, но вместо това над 11 хил. души успяха да гледат цялата продукция, преди грешката да бъде установена и поправена. На „Сони” им трябваха 6 часа, за да осъзнаят, че вместо 2-минутно видео са предоставили на публиката час и половина (но поне не с HD качество).

Веднага се намериха скептици, които предложиха, че пускането на филма всъщност е нов маркетингов трик, тъй като „Убиецът Кали” вече може да се гледа в стрийминг платформите. На DVD продукцията се предлага от миналия ноември.

Но качването на цял филм във видеоплатформа с безплатен достъп е рисково решение, особено за голямо студио. В същото време „Убиецът Кали” не се радва на одобрение сред публиката и критиката – криминалната драма има рейтинг 3,5 от 10 в IMDb. В „Ротън томатоус” все още няма отзиви.

Сюжетът е следният: след като решава да се пенсионира, наемен убиец от Ел Ей приема още една последна поръчка, за да помогне на боледуващата си баба, изживяваща последните си дни. Но всичко се проваля, когато развива емпатия към жертвите на убийствата си и е принуден да вземе най-тежкото решение в живота си.

До момента от „Сони“ няма коментар за случилото се.

"Площад Славейков"