Една от звездите на "Левски" - Жорди Гомес, вече не е част от "синия" клуб. По-рано днес кипърски медии обявиха, че халфът се е разбрал с "Омония" (Кипър). Гомес, който е юноша на "Барселона", игра в няколко английски клуба и спечели купата на Футболната асоциация с "Уигън", потвърди напускането си в интервю за официалния сайт на "сините".

Той изкара на "Герена" малко повече от година. В малко случаи обаче защитаваше на ниво наистина впечатляващата си визитка.

Няма официална информация за трансферната сума, която ще получи "Левски", тъй като футболистът има договор, не е "свободен агент".

"Левски" търси заместник на Гомес на позицията централен полузащитник. Вчера стана ясно, че националът и капитан на "Берое" Мартин Райнов е отхвърлил офертата от София и остава със зелено-белия екип.

Днес стана ясно, че друг бивш играч на "Левски" - Антонио Вутов, се завръща в "Ботев" (Пловдив). Това заяви той пред "Дарик радио". Халфът е собственост на италианския "Удинезе", но е нежелан там. Нито пък в родния си клуб, който го освободи по-рано през лятото.

Вутов игра при "канарчетата" през сезон 2016/2017 и спечели с тях купата на България. Последва престой в "Левски", но подобно на Гомес, 22-годишният бивш младежки национал също не впечатли под ръководството на Делио Роси.