Старши треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич няма да прави тънки сметки да спести картони на ключови футболисти в мача срещу "Левски" утре, обяви той на пресконференция.

Кристиян Малинов, Греъм Кери и Евандро "висят" с жълти картони и при още един за всеки един от тримата ще последва наказание за реванша от полуфиналите срещу "Ботев" (Пловдив) идната сряда.

Крушчич увери, че няма да вземе под внимание тази опасност - за него всеки предстоящ мач е най-важният, още повече пък този срещу "Левски", явяващ се битка за 2-ро и 3-то място. Съставът му ще се вложи максимално и ще гони победа.

Сърбинът изтъкна добрата игра на отбора му в защита и за пореден път каза, че не е обезпокоен от това, че играчите му трудно вкарват голове. Той отбеляза, че в последните три срещи отправените удари към вратите на съперниците са около 20 - това показвало, че "червените" създават положения.

Стефано Белтраме не е играл срещу "Локомотив" (Пловдив) заради травма и щабът на ЦСКА-София е преценил да не рискува здравето му. Крушчич не отговори дали юношата на "Ювентус" ще започне като титуляр срещу "сините", нито пък на кои футболисти ще заложи в атака.

Тиаго Родригес, който вкара страхотен гол срещу Локо, не е напълно готов физически, тъй като се е присъединил броени дни преди подновяването на сезона. Поради това наследникът на Люпко Петрович каза, че не е наясно дали ще го пусне като титуляр или отново от скамейката.

Крушчич отказа да коментира появилите се в медии снимки на Али Соу, който пищно празнува рождения си ден в Слънчев бряг наскоро. Треньорът отново каза, че не е загубил доверие в тарана си, измъчван от голова суша напоследък. 

Мачът ЦСКА-София - "Левски" е от 16:15 часа на стадион "Васил Левски" в събота. "Червените" делят 2-ро и 3-то място с "Локомотив" и имат точка повече от "сините".

Междувременно от "Българска армия" се похвалиха, че са получили професионален лиценз за efbet лига и евротурнирите през новия сезон.

"ЦСКА получи своя лиценз за евротурнирите за сезон 2020/2021. Клубът ни покрива всички правни и административни критерии и изисквания, както е и абсолютно изряден по отношение на финансовия феърплей, стриктно следен от УЕФА.

Документът, издаден от Лицензионната комисия към БФС, регламентира и безпроблемното участието на червените в Първа професионална лига", се казва в съобщението на клуба.