Запалянковският Тръст "Синя България" направи отчет на събраните средства от дарителските кампании за подпомагане на "Левски" от началото на годината.

Тръстът е миноритарен акционер, притежаващ 10 процента от акциите. Неговият представител Петър Ганев - икономист, наскоро беше избран за член на Надзорния съвет на "Левски".

 

Днес продължаваме с обобщение на това, което направихме по време на дарителската и информационната...

Публикувахте от Синя България в Вторник, 28 юли 2020 г.

 

С помощта му са осигурени 2 616 096 млн. лева. Тези пари са влезли на "Герена" по четири направления - дарения, карти, билети и артикули. Преди това е изготвен проект на кампанията, предложен на изпълнителния директор Павел Колев и одобрен от него.

 

От началото на дарителската кампания, през сметките на Тръст "Синя България" в ПФК "Левски" са постъпили 300,404.71 лв....

Публикувахте от Синя България в Понеделник, 27 юли 2020 г.

 

Създаден е сайт на кампанията и са осигурени алтернативни канали.

Само по сметките на Тръста са постъпили 300 404 лв.

Днес "Левски" си избра нов Управителен съвет. В него влизат: Ивайло Цветков-Нойзи, Илия Христов, Минко Герджиков, Константин Баждеков и Павел Колев.

Заседанието продължи три часа и половина, като бяха разпределени ресори след изслушване на членовете на УС. В четъртък, 30 юли, те ще се срещнат с привърженици от 17 часа на стадион "Георги Аспарухов".