Протестиращите на пътя за магистрала "Тракия" край Стара Загора организират "Орлов мост 2". Това заяви един от демонстрантите във видео, публикувано на фейсбук страницата на Отровното трио (Арман Бабикян, Велислав Минеков и Николай Хаджигенов). 

Светослав Трайков и Бабикян се присъединиха към блокадата на пътя към магистрала "Тракия" до летището в Стара Загора. 

След изявлението на демонстранта Трайков се обръща към зрителите: 

"Елате да ги подкрепите, ние ще бъдем с тях колкото издържим. Това е единственият начин да се оттървем от мутрите, които са узурпирали държавата 11 години".

Около 18:00 ч. майки на деца с увреждания от гражданската инициатива "Системата ни убива" поеха на автошествие под наслов "Борисов, тук сме!" от Министерския съвет към дома на премиера в Банкя.

Те достигнаха крайната дестинация и блокираха улицата. Протестиращите хвърлиха листовки с исканията си пред къщата, както и през оградата. Изписаха с въглен пред входа на къщата „Оставка“. Те носят черни знамена и това е едно своеобразно траурно шествие.

В София протестите стартираха в 19 часа на традиционното място - Триъгълника на властта.

Движението в центъра на столицата остава затруднено заради продължаващите блокади на две възлови места - площада пред президентството и кръстовището на Орлов мост. Връзката на бул. "Дондуков" с "Тодор Александров" е свободна за движение.

Оборудвани с вода и храна демонстрантите нямат намерение да свалят блокадите.

Протести се провеждат и в други градове от страната, сред които Пловдив, Варна и Благоевград.