Неизвестни мъже набиха "живата кукла Барби", чието рождено име е Валерия Лукянова.

Украинката, която се изживява като популярната кукла и постигна барби-ефекта с безброй пластични операции, била нападната в нощта на Хелоуин. "Бях нападната пред вратата на входа на блока ми. Двама мъже изскочиха от тъмния коридор и ми се нахвърлиха. Нищо не казаха и не взеха нищо. Само ме удряха по главата и лицето. В един момент моя съседка отвори вратата и когато я видяха, мъжете побягнаха", разказва битата Валерия.

Няколко дни изкуствената украинка лежала в болница, за да се възстанови от раните. Днес вече е по-добре, даже сподели преживяното и актуални снимки с превръзки и хематоми.

Покрай драматичната случка живата Барби се обяви за борец против насилието. Тя се решила Лукянова решила да сподели снимките си в социалните мрежи, за да се присъедини към противниците на насилието над жени и всякакви беззащитни живи същества.

В мрежата веднага се понесоха слухове, че всъщност несполучливи нови пластични операции са виновни за превръзките и състоянието на Валерия, но тя категорично отрича. Преди време пластични хирурзи направиха и нещо като списък с тунинга, който украинката е предприела с цел да стане копие на пластмасовата си посестрима. Според специалистите подобренията по фасадата включват увеличаване на гърдите, ринопластика (оформяне на носа), горна блефаропластика (за разширяване на очите); премахване на ребра (за неестествено тънка талия), инжекции ботокс или хиалуронова киселина (за опъване на кожата), хейлопластика (или инжектиране на филъри в устните, увеличаване на скулите със силикон.