Ако до 15 септември платите с вашата карта Mastercard или Maestro на терминал на myPOS, ви очакват поне две хубави изненади – ще чуете новото звуково лого на Мastercard, придружено от кратка визуална анимация, и ще имате шанса да получите награда.

Звуковият сигнал при плащане отбелязва трансакцията на постерминал и подпомага клиента и търговеца за бързото ѝ осъществяване. За първи път в България музикалният подпис е интегриран в терминалите на myPOS, като освен мелодия устройството излъчва и кратка анимация при всяко безкешово плащане.

Съвместната кампания на myPOS и Мastercard, която стимулира плащанията на „пеещите“ терминали, не само насочва потребителите към новия тип преживяване, но и дава възможност на клиентите и търговците да спечелят награди. Всяка касова бележка от „звуково“ потвърдена трансакция може да бъде качена на специална платформа в интернет и да донесе награда за картодържателя - предплатена Gift карта за 20, 50 или 100 лева. Търговците, които са интегрирали звуковото лого на Мastercard на устройствата си, също имат възможност да спечелят Gift карти на стойност 100 лв., като всеки от тях автоматично се включва в тегленето на наградите след приемане на минимум 20 плащания в периода на кампанията.

Кампанията на myPOS и Mastercard се провежда едновременно в три държави – България, Италия и Нидерландия. Българската финтех компания myPOS оперира на 30 европейски пазара и е специализирана в предлагането на достъпни платежни технологии за малки и средни търговци. От създаването си през 2014 г. myPOS предлага безплатна карта с всеки акаунт като част от платформата за плащане на компанията. За разлика от традиционните финансови институции myPOS предоставя услуги за приемане на плащания без начални и месечни такси – независимо дали е през ПОС терминали, онлайн или през мобилно устройство. myPOS е първият и все още единствен доставчик на платежни услуги в Европа, който предоставя безплатна търговска сметка и незабавно усвояване на приетите плащания, без тежките за малкия и средния бизнес допълнителни такси. Търговците имат достъп до средствата от приетото на ПОС терминал плащане до секунди, без обичайното чакане от дни при други финансови услуги.

Христо Георгиев

Основателят на myPOS Христо Георгиев беше представен като един от 70-те най-влиятелни личности в световната финтех индустрия в излязлата в началото на годината книга на Agustun Rubini - Fintech Founders, която се разпространява от Amazon. Книгата представя 70-те най-иновативните и успешни предприемачи в сферата на финансовите технологии и нарежда българския предприемач сред най-влиятелните представители на индустрията.