Тази вечер ЦСКА-София може да си осигури място на решителния плейоф за групите на Лига Европа. Тимът излиза срещу "Б36 Торсхавн" (Фарьорски острови) от 20 ч. на стадион "Българска армия" и при победа продължава напред.

Отново се играе по един мач и без публика. Тимът, койго спечели, малко по-късно ще научи съперника си за плейофа идния четвъртък - "Базел" (Швейцария) или "Анортозис" (Кипър). Тази среща започва от 21:30 ч. ЦСКА-София ще гостува на "Базел" или "Анартозис", ако преодолее "Торсхавн".

Съперникът на "червените" е полуаматьорски отбор, треньорите и играчите си вадят хляба с други дейности, коренно различни от спорта. Но не е за подценяване, като се има предвид и колко трудно ЦСКА-София се справи с малтийския "Сайрънс" на първото стъпало.

След това беше сразен реномирания "БАТЕ Борисов".

Стамен Белчев не може да използва единствено контузения Иван Турицов и наскоро излекувалия се от коронавируса Петър Занев. Останалите са на линия.

"Лудогорец" пропуска тази фаза - след седмица ще гостува на беларуския "Динамо" (Брест) и при победа отново ще играе в групите на втория по сила евротурнир.