Неуважаеми временно управляващи,

Мога да ходя пеша. Ще го правя, когато поискам. Не когато някой самозабравил се политик ми каже. Метрото е построено и с мои пари. И с парите на останалите хора, които си плащат данъците. А не с парите на временно назначените политици. Градският транспорт се издържа и с моите пари. Улиците и булевардите се ремонтират и с моите пари. Чистят се и с моите пари. Даже вашите заплати ви се плащат и с мои пари.

Плащам си данъците напълно редовно. Както останалите данъкоплатци. Затова имам пълното право да използвам всеки обществен ресурс. Както и останалите данъкоплатци. Няма да ни изгоните от града ни. Няма да ни изгоните от страната ни. Колкото и нагли да сте.

И е позорно да "раздавате" по 50 лева на пенсионерите, сякаш си ги вадите от джоба. Позорно е да "подхвърляте" подаяния, сякаш мятате пържоли на кучета. Позорно е да се отнасяте по този начин с нашите родители, с нашите баби и дядовци. Трябва да им давате уважението, което заслужават, а не презрителни подаяния.

Не ме интересува дали надъхвате свиващия ви се електорат. Не ме интересува дали насъсквате кучетата си. Не ме интересува дали зомбирате и лъжете хората от дълбоката провинция. Интересува ме само, че нямате право да узурпирате обществените ресурси и да ги представяте като свои.

Срамно е! Лъжливо е! Позорно е!

Искаме да живеем в нормална държава. Къдете временно назначените управляващи си знаят мястото, работят спрямо длъжностната си характеристика и се отнасят с уважение към хората, които им плащат заплатите.

А ако не ви харесват тези условия, не ни оставяйте повече да ви задържаме насила.

Ако не ви харесва да работите по нормален начин, напуснете.

Ако не ви харесват хората, отидете и си намерете друг народ.

Повече не може така, не разбрахте ли? Срамно е да се дава такъв пример на следващите поколения! Оставка! Веднага!

Благодаря за вниманието!

Хубав ден!