Дългоочакваната премиера на новите iPhone 12 предизвика интереса не само на заклетите фенове на бранда, но и на целокупната общност от технологични ентусиасти по света. Ако все още се чудите дали да задържите стария телефон, или да си вземете последния модел iPhone, не губете много време. Можете да сте сред първите, които ще имат възможността да закупят смартфон, за който вече се смята, че ще е сред най-продаваните за годината.

Ако сте сред най-запалените фенове на марката, можете да поръчате новите iPhone 12 и iPhone 12 Pro от онлайн магазина на А1 още сега. Кампанията за предварителни поръчки ще продължи до 29 октомври включително. Доставките са напълно безплатни до всяка точка на страната и започват ден след края на предварителните поръчки – от 30 октомври или според графика на куриерската фирма. 

Премиум дизайн

Защо да предпочетете iPhone пред по-старите модели на Ябълката и кои са трите най-важни причини, заради които си заслужава да смените телефона?! Устройствата от серията 12 на iPhone са с куп подобрения, които ще задоволят и най-претенциозните потребители. 

Промените в новите модели са видими още при първи поглед. Устройствата са по-тънки, по-малки и по-леки от предшествениците си. Дизайнът е различен от този на по-старите модели - сега са с отсечени плоски рамки на корпуса, наподобяващи iPad Pro. Екранът е значително по-здрав от предишните модели и е покрит с патентованата технология Ceramic Shield, която защитава от надраскване и прах. Специалното керамично стъкло увеличава цели 4 пъти шанса на телефоните да оцелеят без напукване при изпускане върху земята. 

Корпусът също има подобрения -  по-висока защита от прах и вода, с рейтинг IP68. OLED-дисплеят Super Retina XDR поддържа разделителна способност 2 532 х 1 170 пиксела, което е два пъти повече от миналогодишния iPhone. Освен това заема почти цялото лице на устройствата. И за двата модела iPhone 12 и iPhone 12 Pro размерът е 6.1-инча. А за да е пълно щастието, феновете на бранда, които държат не само на технологиите, но и на визията, могат да се снабдят с наистина стилни мобилни аксесоари в модни и актуални цветове. А1 предлага iPhone 12 Pro в четири различни цвята – сребрист, графит, златен и син, а iPhone 12 в пет – черен, бял, червен, зелен и син. 

Снимай като на кино

Камерите на iPhone 12 са сред топ предимствата на новата серия. Основната камера на iPhone 12 е двойна и предлага два сензора по 12МР, с широкоъгълен и ултраширокоъгълен обектив. Такава е и предната камера. Ако сте почитател на добрата мобилна фотография, тройната камера на iPhone 12 Pro наистина ще ви впечатли. Тя е със същия брой мегапиксели като на базовия модел, но има един обектив в повече и прави уникални кадри. Серията iPhone 12 е ъпгрейдната допълнително с технологията Dolby Vision, благодарение на която устройствата улавят и възпроизвеждат на екрана всички нюанси на цветовете. Подобренията в новите модели позволяват снимането, монтажа, гледането и споделянето на видео във формат с 10-bit HDR и Dolby Vision HDR – екстра, с която други телефони не разполагат. 

Най-бързият процесор

Телефоните от серията iPhone 12 са първите устройства с най-мощния чипсет на Apple А14 Віоnіс. Това е първият мобилен процесор произведен по 5-нанометрова технология, която осигурява повишена производителност при по-ниска консумация на енергия Така чипсетът според Appleе възможно най-бързият за мобилно устройство, като в същото време е и eнepгийнo eфeĸтивeн. Разлика в скоростта можете да усетите най-вече, когато играете игри като League of Legends, което доскоро беше възможно единствено на настолни компютри, или когато обработвате видеоклипове. 

Застраховка Моят телефон – при промоционални условия

При покупка на нов iPhone 12 с план A1 ONE Unlimited 5XL клиентите на А1 могат да сключат Застраховка Моят телефон и да не заплащат премии за първите 12 месечни застрахователни периода, а при покупка с планове А1 One Unlimited 3XL, 4XL не заплащат премии за първите 6 застрахователни периода. След изтичането на тези периоди, клиентите дължат премия, посочена в Договора им за застраховка за всеки месечен застрахователен период.

Промоционалните условия със 100% отстъпка от първите 6 или 12 месечни застрахователни периода важат само при покупка в брой или на изплащане на изброените модели iPhone 12/Pro и пакет с нов 2-годишен абонамент за съответния мобилен тарифен план в периода до23 ноември. По този начин от застраховката могат да се възползват както направилите предварителна поръчка през онлайн магазина, така и закупилите устройството в рамките на следващия месец, без значение дали са го направили в магазин или на А1.bg.

Цената на устройствата от новата серия iPhone 12 в онлайн магазина на А1 зависи от вградената памет на устройството. iPhone 12 се предлага в три варианта, съответно с 64, 128 и 256 GB памет. iPhone 12 Pro – с 128, 256 и 512 GB място за съхранение. Цените на iPhone 12 (64 GB) започват от 64,99 лв. на месец или 1399.99 лева в брой, при поръчка с тарифен план A1 One Unlimited 5XL. Със същия план iPhone 12 Pro (128 GB) би струвал 83,99 лв. на месец или 1799,99 лева в брой.