Спортният директор на "Ювентус" Фабио Паратичи отрече появилите се спекулации, че Кристиано Роналдо ще бъде продаден идното лято в интервю за британския в. "Мирър".

В последните седмици усилено се спекулира, че Юве иска да се отърве от португалеца заради огромната му заплата, възлизаща на около 30 млн. евро годишно. "Старата госпожа" е сред клубовете, които изпитват сериозни трудности в пандемията.

Договорът на Роналдо изтича през юни 2022 г., а той е на 35 години, независимо че не спира да бележи. Така бе и през миналия уикенд - №7 заби и двата гола срещу "Каляри" за 2:0 в Серия А. Той навлиза във форма, след като отсъстваше три седмици заради положителна проба за коронавируса.

"Мога да ви уверя, че бъдещето му е при нас, казва Паратичи пред "Мирър". - Всеки ден се появяват трансферни слухове. Играчи се пращат в  различни клубове, но ние не обръщаме внимание на всичко това."

Кристиано отново е свързван с "Реал" (Мадрид), като според писания в испански и английски медии, той опитвал да "изгради отново вече изгорени мостове". Пак се говори и за контакти на агента му Жорже Мендеш с "Пари Сен Жермен", който искал да го събере с Неймар и Килиан Мбапе.

Ласкави думи за Роналдо онзи ден каза треньорът на "бяло-черните" Андреа Пирло. По думите му "Ювентус" е щастлив да го има в редиците си. Реализаторът нямал много природен талант, а постигал всичко с труд и постоянство, поради което бил още по-ценен.

Торинци изкарват пари от Роналдо - от продажбата на фланелки, други фенски стоки с името и лика му и т.н.