ЦСКА-София и "Лудогорец" излизат тази вечер в четвъртия кръг на Лига Европа - в търсене на първи победи или поне на точки.

Мачът на "червените" е с начален час 19:55 - срещу швейцарския "Йънг бойс" на стадион "Васил Левски". За разлика от предишното домакинство - на румънския "Клуж", този път публика няма да има.

В предишния кръг ЦСКА-София падна от тима от Берн с 0:3. Днес българският отбор за първи път ще бъде воден в Европа от новия си треньор Бруно Акрапович. Той не може да разчита на титулярния вратар Густаво Бусато, а Акрапович има проблеми в защита и в средата на терена с липсващи футболисти.

Дотук ЦСКА-София има една точка - от гостуването на "Рома", и макар преди три седмици да пролича, че "Йънг бойс" е доста класен отбор, тази вечер е най-реалистичният шанс пред тима до края на груповата фаза да запише точки. Като по този начин остане и в битката за продължаване. 

От дни отборът има и нов технически директор - Алън Пардю.

"Лудогорец" връща визитата на "Тотнъм" с нулев актив. И ако не спечели днес, също ще се сбогува с надеждите отново да излезе от групата. Двубоят на стадион "Тотнъм хотспър" е с начален час 22:00.

"Орлите" имаха проблеми в предишните седмици с много заразени с коронавируса, някои играчи са само с няколко тренировки, след като се справиха с инфекцията. Извън строя със сигурност са контузените Алекс Сантана и Сисиньо, но поне се завръща Кирил Десподов.

Преди три седмици "Тотнъм" нямаше проблеми в Разград - 3:1. Временен треньор на българския тим продължава да е Станислав Генчев.