Велислав Вуцов все още е треньор на "Ботев" (Пловдив). Не е ясно обаче за колко време. Днес заседава Съветът на директорите на "канарчетата", за да решава съдбата на наставника и да обсъди мерки след последователните поражения с по 0:3 от "Левски" и "Славия" за първенство.

Сбирката продължи повече от 4 часа. Последователно да дават обяснения пред началниците бяха привикани старши треньорът и футболистите. Заради заседанието с час закъсня следобедната тренировка на "жълто-черните", която трябваше да започне в 14:00 часа.

Вуцов имаше разговор и с играчите в съблекалнята, след което ги изведе на терена. Според източници от клуба, има вариант Вили да бъде освободен по-късно днес, или пък да остане да води тима в дербито с "Локомотив" (Пловдив) в сряда в реванша от турнира за Купата на България. 

Официалните решения от Съвета на директорите ще бъдат обявени по-късно тази вечер, разкри членът на управата Георги Несторов. Сред шефовете на "канарчетата" цари разнобой дали Вуцов да остане или да бъде освободен.