Краят на годината е време за класации. Ето още една, която се води престижна.

Г-жа Амал Аламудин-Клуни оглави списъка на "най-възхитителните звезди" по версията на известната американска журналистка и телевизионна водеща Барбара Уолтърс. Новоизпечената съпруга на актьора Джордж Клуни изпревари в класацията личности като Скарлет Йохансон, Тейлър Суифт и даже създателя на "Игра на тронове" Джордж Мартин (да, брадат мъж също може да бъде възхитителна звезда според тази версия). 

След като 36-годишната Амал стана невеста на най-известния холивудски ерген, тя започна редовно да се появява по страниците на модните списания. Модните критици неведнъж са отбелязвали безупречния стил на адвокатката по правата на човека. Сега и една от най-влиятелните персони в света - Барбара Уолтърс, призна отличния вкус на мисис Клуни. В специалното издание на ABC News Улотърс заяви, что Амал вече е толкова популярна, колкото и нейния съпруг. 

Получаването на новата за ливанката по произход Амал титла, звездната група отпразнува в суши ресторант. Независимо, че съпругата на Джордж бе облечена в ежедневен стил, тя изглеждаше прекрасно, отбелязаха светските хроникьори. Също толкова небрежно елегантен изглеждаше и благоверният ѝ г-н Клуни.