Подпийнала американска внучка от щата Флорида внучка наби баба си за това, че старицата отказала да приеме поканата ѝ за приятелство във фейсбук, съобщи агенция БГНЕС.

27-годишната Рейчъл Хейз ударила няколко шамара в лицето 72-годишната си баба. Рейчъл, която била видимо почерпена, била арестувана от полицията, извикана по спешност от възрастната жена по тамошния телефонен номер 911.

В съда Хейз се примолила със сълзи на очи да я пуснат, защото се страхувала да не изгуби работата си. В крайна сметка била освободена под гаранция от 10 000 долара. 

Внучката обаче не съжалява за побоя над баба си и не пожела да ѝ се извини публично. Това не учудило особено ченгетата, защото по-рано Хейз на три пъти била задържана заради инциденти, предизвикани от нея в нетрезво състояние.

Бабата обаче разказала защо не пожелала да добави внучката в списъка си с приятели във фейсбук. На възрастната жена не ѝ се понравил начинът, по който кръвната ѝ роднина се представяла в социалната мрежа. А именно - Рейчъл Изродката Хейз.