„Лудогорец“ ще пусне в продажба билетите за първия осминафинален сблъсък с „Валенсия“ в Лига Европа на 8 март, събота, от 10:00 часа. Двубоят е пет дни по-късно на 13 март, четвъртък, от 20:00 часа и ще се играе на националния стадион „Васил Левски“.

Поради огромния интерес към мача ще бъдат отворени каси за продажба на билети в големите градове София, Пловдив, Варна и Бургас, както и традиционните в Разград.

Над 33 хил. зрители наблюдаваха от трибуните миналия четвъртък двубоя с „Лацио“. На мача с „Валенсия“ е възможно „Васил Левски“ да достигне своя лимит, който е 40 хил. седящи места.

Цените на билетите за секторите „А“ и „В“ ще са по 15 лв. В „Б“ и „Г“ ще се влиза срещу 10.

В София касите се намират на ул. „Генерал Гурко“ точно пред стадион „Васил Левски“. В Разград билети могат да се закупят от магазин „Германос“ и бензиностанция OMV.

В Пловдив феновете могат да се сдобият с ценните пропуски от касите пред Общината, а във Варна и Бургас – от магазин „Германос“.

ПФК „Лудогорец“ призовава всички, които искат да отидат на двубоя, да се възползват от предварителната продажба на билети, за да избегнат опашките и струпванията на хора пред касите в деня на мача.