Херцогинята на Кембрийдж Кейт Мидълтън призна, че не е взела 18-месечния принц Джордж на традиционната Коледна литургия заради буйния му нрав, писаха британските медии.

"Тъжно ми е, че не взехме със себе си Джордж, но вие бихте го чули тук, ако той беше вътре в храма", сподели бременната с второ дете Кейт пред хората, които я срещнаха пред църквата.

За силния глас на бъдещия наследник на трона е известно още от времето, когато той беше бебе. Тогава баща му, принц Уилям, разказа, че бебето "реве като лъв".

По традиция кралското семейство посреща Рождество Христово в Норфолк. Сутринта на 25 декември кралското семейство во главе с кралица Елизабет Втора и съпруга ѝ посетиха местната църква "Света Мария Магдалена". Освен без принц Джордж, този път службата бе пропусната и от съпругата на принц Чарлз - Камила, херцогиня Корнуолска. Тя си останала у дома поради заболяване.

Междувременно Кейт Мидълтън бе коронована за най-стилната жена през 2014 г. от сайта за красота feelunique.com

32-годишната бъдеща кралица изпревари Виктория Бекъм и Черил Фернандес Версини, които са съответно на второ и трето място в класацията на 2000 британци. 24-годишната Ема Уотсън, 33-годишната Джесика Алба и 28-годишният модел Аби Кланси също попадат в списъка с най-стилни жени през изминаващата година.

"Нацията се влюби в Кейт Мидълтън още след годежа ѝ с принц Уилям", каза говорител на сайта. "Тя впечатляване с нейната външност дори по време на бременността ѝ, така че не е изненада, че оглавява класацията", обясниха модни експерти.