Британец пътувал в първа класа на влака от Лондон до Глазгоу. Наложило му се да посети тоалетната по голяма и твърде спешна необходимост. След като свършил работата и постигнал търсеното облекчение, пътникът с ужас видял, че върху ролката за тоалетната хартия няма нищо, разказва кошмарната случка вестник "Дейли мирър".

В неблагоприятната ситуация Адам Грийнууд запазил самообладание и вроденото си британско хладнокръвие. Хрумнала му блестящата идея да прати туит до управата на компанията "Върджин трейнс" за нетърпящия отлагане проблем.

От британския аналог на родното БДЖ не само че не прихнали от смях, когато научили за проблема на клиента си, но и веднага откликнали със спешна реакция. Обещали да му изпратят спасителната тоалетна хартия на часа.

Тук обаче излязъл наяве друг проблем. За да могат да му доставят спешното руло, от жп компанията поискали да знаят в кой точно вагон пътува Грийнууд. А той не знаел. Ами сега?

Продължението на историята също е описано от "Дейли мирър". Срам не срам, поданикът на короната трябвало с изути гащи да стане от тоалетната дъска и да надзърне навън, за да види в кой вагон се вози. 

След като видял наименованието на вагона, зорлията веднага пратил нов туит и съвсем скоро на вратата се почукало. Дошла заветната ролка хартия, а Грийнуд доволно коментирал в туитър:

"Така успешно завърших това, което бях започнал".

Компанията "Върджин трейнс" не е държавна, а е собственост на милиардера Ричард Брансън, който се смята за един от световните гурута в света на икономиката. Той развива програма за космически туризъм до Марс, ръководи десетки суперпечеливши компании и е безспорен новатор в света на бизнеса. Наскоро Брансън обяви, че всичките му служители могат да излизат в отпуска когато и за колкото време си поискат, без да питат началниците си. Единственото условие е работата на компанията, за която се трудят, да не страда от остъствието им.