Клипче, излъчено по шведска детска телевизия, предизвика вълнения в скандинавската страна. То продължава една минута и е направено за Barnkanalen, телевизия за най-малките. Създадено е с образователни цели. Тогава къде е пробелмът? Клипчето е анимация на танцуващи и пеещи мъжки и женски полови органи. 

Видяно е над 3 млн. пъти в YouTube и Facebook.  И е събрало много гневни реакции от родители, които не приемат децата между 3 и 6 години да бъдат образовани за човешките гениталии по този начин.

Според тях в подхода няма нищо педагогическо. Родителите се възмущават защо пенисите са в изобразени в еректирало състояние, говори се за вагини, историята е твърде сексуализирана и т.н.

"За бога! Нима този клип е образователен. Винаги съм се чудил колко наркотици се вземат в детската развлекателна индустрия", реагира един от многото бащи. 

"Изпитвам съжаление към тези родители, които се притесняват от толкова невинно музикално видео, отговаря Йохан Холмстрьом, автор и изпълнител на песента. - Предвижда се тя да има пълна версия по-късно през годината".

Клипчето се сдоби с още по-лоша слава, когато от YouTube го сложиха в графа "за възрастни", т. е. потребителите трябваше да удостоверяват, че са навършили 18 години. След това създателите на програмата все пак успяха да убедят компанията да смени статута на образователното видео, иначе предназначено за малки деца. 

Каролин Гинер, отговаряща за детската програма, обяснява:

"Нека тогава да се опитаме да запазим тайната, че хората имат пениси и вагини, докато децата навършат 18 години. Може би те няма да забележат, че имат нещо в гащите си преди тази възраст, а когато открият тези отвратителни неща там, ще ги обвият с вина и срам".

Ето и самото видео, което беше подложено на разпалено обсъждане в Швеция: