Дъщерята на Уитни Хюстън Боби Кристина Браун е била поставена спешно в кома, след като е намерена у дома й просната по лице във ваната, пълна с вода, предаде Си Ен Ен.

"21-годишната Браун е била намерена в безпомощно състояние и без дъх от двама мъже, единият от които е мъжът й. Тя е била в банята в къщата си в Розуел, Джорджия. Мъжете веднага са се обадили на спешния телефон 911 и са изчакали да дойде полицията", съобщи говорителката на местното районно управления Лиса Холанд.

Браун спешно е била отведена в болница, където вече "диша и е още жива", добавя полицейската говорителка. Най-вероятната причина за припадането на момичета е грешно приемане на лекарства. Не са били открити никакви следи от дрога или алкохол.

Не е ясно дали съпругът на Боби Ник Гордън е бил у дома си в друга част на къщата или се е прибрал и тогава е намерил жена си в банята, съобщи Лиса Холанд.

Легендарната певица Уитни Хюстън почина преди три години при същите обстоятелства. Тя бе намерена мъртва във ваната на хотел. Разследването установи, че Уитни е прекалила с наркотиците и алкохола.

Боби Кристина е дъщеря на Уитни от брака й с певеца Боби Браун. Миналата година тя се омъжи за Ник, който е осиновен от Уитни на 12-годишна възраст. Тя взима момчето, след като баща му влиза в затвора, а майката отказва да се грижи за него.