Новината за предстоящия концерт на IRON MAIDEN хвърли в небивала еуфория почитателите им у нас. Телефонните линии в офиса на организаторите от СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС прегряха от възторжени обаждания, заваляха и поздравителни имейли от цялата страна. Феновете са повече от екзалтирани.

От утре, 14 февруари, точно в 10 ч сутринта стартира продажбата на билети за концерта на IRON MAIDEN. Те са на изключително достъпни цени от 60 до 140 лв. и могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн наwww.ticketpro.bg.

Всеки, закупил билети през първата седмица от четиринайсти до двайсет и първи февруари включително, получава десет процента остъпка под формата на ваучер!

Той може да бъде използван след двайсет и втори февруари при закупуването на билети за всички събития, организирани от СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС до края на 2014 г.

IRON MAIDEN безспорно са една от най-успешните метъл банди на всички времена! Наистина малко групи могат да се похвалят с толкова мощна фен база, която непрекъснато нараства. Принос за това имат безброй рок класики, както и паметните концерти на британските метъл величия. В последното ще се убедят и българските фенове на Брус Дикинсън и компания.

София е една от последните спирки в супер успешното Maiden England Tour. Поради огромния интерес IRON MAIDEN добавиха три нови дати към вече обявените досега, включващи още Будапеща (3 юни) и Бърно (8 юни). Така нашата столица остава единствената възможност за всички фенове в региона да видят своите любимци на живо. Удоволствието от това ще се подсили от обещанието на групата, че това ще е последният шанс за многобройните им почитатели да видят на живо изпълнения на хитове от 80-те като “The Number of the Beast”, “Run To The Hills” и “Running Free”.

Невиждано зрелище очаква феновете на IRON MAIDEN у нас. Зала „Арена Армеец“ ще бъде разтърсена от британските метъл величия, които обещават, че това ще е един много специален концерт. Освен промените в сет листа в сравнение с концертите от турнето досега, групата гарантира, че ще се насладим на едно несравнимо с нищо досега светлинно шоу, с взривяващи ефекти и уникални превъплъщения на талисмана на групата – ЕДИ.

IRON MAIDEN пристигат в София след изяви на фестивалите Copenhell (Дания), Greenfield (Швейцария) и Nova Rock (Австрия). У нас Брус Дикинсън и компания ще разтърсят зала „Арена Армеец“ на 16 юни.