"Левски" почна с неочаквано и шумно освиркано от 1000 зрители 1:1 срещу слабака "Хасково" в първия си мач от втората шестица на "А" група. Късмет, грешка на единия вратар и подвизи на другия спасиха "сините" от поражение насред "Герена" от отбор, победен преди дни с 8:0, а преди това и с 3:0.

Гостите откриха резултата в 14-ата минута, когато Димитър Алексиев с удар от десетина метра прати топката във вратата на сръбския вратар Боян Йоргачевич.

Гостите можеха да стигнат до втори гол в края на първата част, след като Узунов центрира отдясно, Йоргачевич изби в гредата, а Алексиев не достигна до кълбото, за да направи добавка, а защитникът Нину изби и от голлинията.

20 минути преди края Левски стигна до изравнително попадение след грешка на вратаря на гостите Николай Банков. Аниете стреля слабо с глава в стража, който изненадващо пропусна топката между ръцете си - 1:1.

До края на мача последва натиск на домакините, но по-чистите голови положения бяха за нападателите на "Хасково". Само намеси на вратаря Йоргачевич спасиха поне точката, но това едва ли е утеха за феновете на "Левски".