Милена и Теа Шаркови. Снимката е от
фейсбук профила на Милена Шаркова.
Убитият при престрелката в Лясковец полицай Емил Шарков  вчера е празнувал рождения си ден, научи Клуб Z. Шарков и съпругата му Милена, която е носителка на титлата "Мисис България 2008", имали стабилно семейство и се обичали много, разказаха близки на фамилията. Според тях приятели на двойката се шегували, че са влюбени като "млади гаджета". Те описват Емил Шарков като много усмихнат и лъчезарен човек. Полицаят и съпругата му наскоро си купили къща, планирали да отпразнуват новия имот. Имат една дъщеря на 14 години - Теодора (Теа).

Емил Шарков загина тази сутрин около 6 часа при спецоперация на МВР. Безработният Петко Петков се барикадира в къщата с в Лясковец, и откри огън срещу служителите на МВР. Полицаят почина на място, след огнестрелна рана в областта на шията. 

Милена Шаркова не е професионален модел, но в биографията си има участия в ревюта, фотосесии и представяния на колекции на световноизвестни марки, сред които Pronovias и Cesare Paciotti. От осем години управлява собствен бизнес, има магазин за ръчно изработени  подаръци и авторска керамика - Zebra souvenir shop.

Във фейсбук профила си Богдан Личев, пожарникар от Нови Искър, сподели снимка на Емил Шарков и изказа мъката си от загубата му.

Днес не е починал никой актьор, певец или спортист... Днес не починал никой известен! Днес във фейсбук е тишина...Днес по време на работа загина просто един достоен полицай! Нищо интересно нито за медиите, нито за потребителите във фейсбук! Просто някакъв психо искал да стреля по хората, но не успял, обезвредили го преди да го направи...стрелял само по ченгета, убил едно! Нека стените ви не останат празни така както всеки един ден, в който не се е случило нищо! Почивай в мир Емо...ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА МУ.
Емил Шарков - служител на СОБТ, загинал при изпълнение на служебните си задължения. 14.03.2014г.