Концертът на Анастейша в зала 1 на НДК в София е само след дни – на 16 април от 20 часа. Звездата вече е в българската столица, а организаторите съобщиха подробности около престоя ѝ у нас и изискванията за него. От тях стана и ясно, че певицата никак не е капризна по отношение на храната и удобствата си.

Тя отдавна е забравила диетите – и иска единствено здравословна храна, приготвена на пара или задушена. Анастейша, която пребори рака, знае, че не трябва да прекалява с нищо и да поема разнообразни ястия. Сред питиетата, които изисква, са основно минерална вода и чай.

Уютът в гримьорната ѝ пък ще бъде осигурен от свещи с аромат на ванилия.

В София Анастейша ще представи последния си албум – Resurrection, но ще вдигне почитателите си на крака и с някои от големите си хитове от миналото.

Концертът в зала 1 от 20 часа на 16 април, а вратите на НДК ще бъдат отворени час преди началния час. Билети все още има – макар и ограничен брой за втори балкон на цена от 60 лева. Очаквано, в залата няма да се допускат застрашаващи здравето опасни предмети, внасянето на фотоапарати със сменяем обектив и професионални записващи устройства.

площад "Славейков"