Нов български сериал тръгва в родния ефир. „Връзки“, чиито снимки стартираха, финансирани от ТВ7 и финишираха с подкрепата на бТВ, тръгва на 3 юни, обявиха от медията, закупила поредицата. 

Във водещите роли ще видим Михаил Билалов – бивш патоанатом и настоящ брачен консултант, Лилия Маравиля като неговата съпруга – известна архитектка, и тяхната дъщеря в бурна тийнейджърска възраст. Билалов и Маравиля си партнираха успешно и в хитовия бг сериал "Под прикритие".

В ролите влизат още Анета Сотирова, Валери Йорданов, Яна Маринова и Николай Ишков, както и изгряващите актьори Лорина Камбурова и Алек Алексиев, син на актьора Стоян Алексиев.

От телевизията определят сериала като „градска комедия с елементи на драма“. Сюжетът ще се върти около отношенията в едно модерно семейство – „вечното желание на човек да търси любов и начините, по които я получава днес, смисълът и безсмислието на брачната институция, секса, изневярата, компромиса, отчуждението, преоткриването и непрестанното търсене на идеалния партньор.“

Продуцент на сериала е „Емо Вижън”, режисьори са Виктор Божинов и Васил Стефанов, а сценаристи – Ваня Николова и Йордан Банков.

През април „Връзки“ беше представен официално на ежегодния кино и тв пазар в Кан, където се събират известни продуценти от цял свят.

„Връзки” е сериал без алтернатива в националния телевизионен ефир”, твърди директорът на бТВ Павел Станчев.