Старши треньорът на "Лудогорец" увери след края на мача с "Валенсия", че неговият отбор догодина ще се представи по-добре в Европа. Българският шампион напусна Лига Евопа на ниво осминафинал, след като загуби и реванша с испанците, този път с 0:1 на "Местая".

"Минахме през различни етапи от развитието си на международната сцена. От мачовете с "Базел" (загуба в плейофа за влизане в групите на Шампионската лига с общ резултат 2:6 - б.а.) досега научихме много. Тогава не бяхме готови и не знаехме как да се надиграваме. А днес го направихме. Вече сме прескочили един етап от своето развитие и гоним следващия", сподели след края на мача с "Валенсия" Стойчо Стоев.

"Анализирам всички мачове за себе си и това какво сме постигнали. Изпитахме неимоверно удоволствие от участието си в Лига Европа. Надявам се и българският зрител да е бил съпричастен към отбора. Благодаря на феновете за подкрепата им в София и по стадионите в Европа. Може би за нас това бе някакво начало. Следващото ни участие ще бъде по-добро, но сега трябва да се фокусираме върху мачовете ни в България, където ни очакват странни двубои, но това трябва да се изживее. Европа ще ни липсва", каза още старши треньорът на "Лудогорец".