Кой? Кой вече е на пазара?

От днес най-новото политическо списание „Клуб Z” може да бъде намерено на будките в цялата страна. Изданието претендира да запълни нуждата от качествено, интелигентно и аналитично политическо писане във всички сфери на обществения живот – вътрешна и външна политика, съдебна система, бизнес и икономика, култура, спорт.

Гаранция за съдържанието на „Клуб Z” е екипът, който го списва - доказани имена от някога най-успешните български вестници и медиите като цяло.

Още в първия брой могат да се видят силните аналитични материали на Иван Бедров - „7 опорни точки за евроизборите“, интервю на Веселин Желев с председателката на френския Национален фронт Марин льо Пен, която е категорична: „Нямаме нищо общо с „Атака“, за тях питайте социалистите“, както и анализ специално за „Клуб Z” на американския професор по приложна икономика Стив Ханке.

Внимание заслужават и „Популизмът – приказка, разказвана с користна цел“ на емблематичния автор д-р Тони Филипов, известен с поредицата си „Из делниците на един луд“, както и разговора на Светлана Джамджиева със социалния антрополог Харалан Александров и „Украйна – осъдена на разделение“ от международника Момчил Инджов.

Списанието е единственото по рода си на нашия пазар с рисувана корица, като илюстрациите от художник заемат и голяма част от вътрешните страници. Изданието е месечно и цената му е 8 лева.