Има вариант тазгодишното издание на конкурса "Мисис Америка" да се проведе в София. Това стана ясно на среща на шефа на надпреварата за най-красива женена жена в САЩ  Дейвид Мармел с председателя на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) Цветан Симеонов. Мармел е посетил българската бизнес организация и е обяснил, че търси партньор за събитието.

Конкурсът се организира в различни държави по света. При предишни издания кандидатките са пътували дори и до Виетнам и Китай, обясниха от БТПП.

Американският бизнесмен подчертал, че конкурсът се излъчва в най-гледаното телевизионно време и е популярен в цял свят. В надпреварата участват омъжени жени от 50-те щата на Америка плюс окръг Колумбия. "Мисис Америка" е първият конкурс за омъжени жени. Кандидатките за титлата трябва да са на възраст от 20 до 50 години. Победителката получава правото да участва на "Мисис Свят".

Миналата година за най-красива женена американка бе избрана представителката на щата Тексас Остин Уилямс. Тя работи като модел, актриса и певица и има две деца - момче и момиче.