Първата дама на САЩ Мишел Обама отново показа прекрасната си спортна форма. Тя отбеляза петата годишнина от кампанията си Let’s Move! (Нека се движим!), като публикува в Twitter видеозапис от дневната си тренировка във фитнеса на Белия дом.

Обама скача на въже, прави кикбокс упражнения и вдига тежести.

Публикуването на видеото е в отговор на предизвикателството на президента към американците да покажат петте си любими упражнения с хаштаг #GimmeFive. 

Ето някои от фитнес упражненията на Мишел Обама:

Цялото: http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_02_28/Obama-i-Bajdn-bjagat-okolo-Belija-dom-6580/

Мишел Обама е голяма почитателка на здравословния начин на живот като непрекъснато търси форми да го промотира. Преди време, за да рекламира ползата от повече движение, беше накарала съпруга си Барак Обама и вицепрезидента Джо Байдън да обикалят, тичайки из Белия дом. 

„Г-н президент, готов ли сте да се пораздвижите?” - пита Байдън Обама във видеото, след което политиците изкачат от Овалния кабинет и обиколят из Белия дом.

Пред входа Обама и Байдън правят лека гимнастика, след това се връщат в кабинета, за да изпият глътка вода. И двамата са в костюми в клипчето, посветено на кампанията на първата дама Let’s Move!

Ето да си припомните това любопитно видео: